Open Toernooi

 

Een open toernooi is een door de KNLTB goedgekeurd toernooi waaraan spelers en speelsters aan mogen deelnemen, die lid zijn van de KNLTB.

Een open toernooi met één of meer van de hierna genoemde speelsterktecategorieën: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.  Dit kan in combinatie met een minimum- en/of maximumleeftijd;

Hoe deel te nemen aan de open toernooien?
De inschrijving voor een open toernooi dient persoonlijk via internet te geschieden. Voor alle KNLTB open toernooien kun je je inschrijven via MijnKNLTB. Voordat je gebruik kan maken van de nieuwe omgeving moet je eenmalig een account aanmaken. De uitleg hiervoor vind je in het stappenplan. Bij een volgend bezoek onthoudt de site je logingegevens. Wil je weten welke toernooien er in jouw regio worden georganiseerd? Bekijk hier de toernooikalender. 

Bij inschrijving dienen de volgende persoonlijke gegevens te worden vermeld: naam, telefoonnummer en e-mailadres, de vereniging, waarvan men lid is, dan wel of men persoonlijk lid is van de bond of bondskaarthouder, de speelsterktes, bondsnummer en geboortedatum.

 

Fortuna Open
Ieder jaar in week 27 zal op het tenniscomplex van SV Fortuna Wormerveer de Fortuna Open worden gespeeld. Mede door de gunstig plaatsing op de tennisagenda, vlak voor de vakanties, is dit toernooi al jaren een groot succes.

In deze week zal het park een ware metamorfose ondergaan en zullen diverse feestelijke acitiveiten plaatsvinden.

Er wordt gespeeld in de onderdelen HD3 t/m HD8, DD3 t/m DD8 en GD3 t/m GD8.

Week 27 is de perfecte combinatie van sportiviteit en gezelligheid op het tenniscomplex van SV Fortuna Wormerveer. 

Kijk in de jaaragenda voor de actuele data, info, het thema en alle activiteiten rondom het toernooi. 

Finales Fortuna Open 2018

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 75 621 5990

SV Fortuna Wormerveer

Esdoornlaan 75
1521EC Wormerveer

KVK-nummer

34276733