Jaaragenda en AED

18 februari 2023

Beste tennisleden

Bijgaand is aan jullie toegezonden de jaaragenda voor het kalenderjaar 2023. Een paar data voor acti-viteiten staan nog niet ingevuld zoals de laddercompetitie, wilde mix vrijdagavond, ladiesday, winter-spelavond en muziek-/pubquiz. Als je daar ideeën over hebt of wellicht iets anders bedenkt voor een leuke avond, schroom dan niet en laat het ons weten. Hoe meer activiteiten des leuker het wordt.

Het invitatietoernooi is dit jaar naar voren gehaald mede omdat de opkomst na de toernooizomer meestal tegenviel. Vraag je vriend(in), familielid, buurman(vrouw) en stimuleer je maatjes dat ook te doen. Alleen zo maken we er met z’n allen een leuk weekend van.

We hebben gemeend dit jaar de clubkampioenschappen te moeten houden na de voorjaarscompetitie en daaraan gekoppeld de competitieafsluiting. We hopen dat ook hier de deelname en opkomst bij de afsluiting weer als vanouds zal zijn.

Tot slot de AED.

Dit apparaat hing tot gisteren in de hal van de kantine en is deze verplaatst naar buiten aan de gevel van de kantine. Voor het gebruik hiervan dan wel het openen van het kastje is een z.g. PINCODE nodig.

Deze luidt: 1958#

Deze code hangt ook in de kantine en in de hal

Wij hopen dat jullie allen weer een mooi tennisjaar gaan beleven en zien jullie graag met zoveel mo-gelijk mensen bij de opening van het seizoen op het invitatietoernooi.

 

Namens het tennisbestuur

Dick van Nooij

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 75 621 5990

SV Fortuna Wormerveer

Esdoornlaan 75
1521EC Wormerveer

KVK-nummer

34276733