De (voorlopige) jaaragenda 2021

02 maart 2021

Beste Tennisleden

Op de onlangs gehouden bestuursvergadering van de tennisafdeling zijn een aantal zaken aan de orde gekomen waarover wij jullie graag willen voorlichten. In willekeurige volgorde zijn dat:

 

CORONA-MAATREGELEN

Nu corona ons nog steeds in de greep houdt zijn onderstaande mededelingen uiteraard afhankelijk van de verdere ontwikkelingen.

VOORJAARSCOMPETITIE

naar aanleiding van de overheidsmaatregelen heeft de KNLTB besloten de voorjaarscompetitie uit te stellen tot 1 mei 2021. Voor de speeldata kijk op de jaaragenda welke is gepubliceerd op de website.

PASJESAVONDEN

De uitgegeven tennispassen zijn aanvankelijk aangemaakt voor de periode van twee (2) jaren. Deze periode is verlengd tot (5) jaren. Dat betekent dat ook dit voorjaar geen pasjesavonden worden ge-organiseerd. Op zich geen probleem ware het niet dat daarmede de verplichte bardiensten niet kun-nen worden ingevuld.

Gooi dus niet je oude pas weg, want hij wordt niet vervangen. Eventuele kosten van vervanging zijn voor eigen rekening.

WERKERSOCHTENDEN

Op de zaterdagochtenden van 20 en 27 maart zijn de voorjaars- werkersochtenden gepland. Een aantal werkers zijn inmiddels uitgenodigd. Zij kunnen zich aanmelden bij coördinator Willem Jacobs. Als je nu denkt, he dat wil ik ook wel maar ik ben niet gevraagd, meld je dan aan bij [email protected]

BARDIENSTEN

Door onze barspecialisten Dirk Sluijs en Fred Plooijer zullen jullie nog worden uitgenodigd om opgave te doen van de verplichte bardiensten. De wijze waarop is op dit moment nog niet bekend.

JAARAGENDA 2021

Op de website fortuna-tennis.nl is de jaaragenda voor het jaar 2021 gepubliceerd. Voor de diverse datums van activiteiten kun je je dus daar op de hoogte stellen.

BARDIENSTEN TIJDENS VOORJAARCOMPETITIE

Als bestuur hebben wij besloten dat op sommige competitiedagen / avonden een barbezetting nood-zakelijk is. Aangezien competitie spelen voor de deelnemers gratis is wordt dit als tegenprestatie verlangd. Let wel dit heeft niets te maken met de verplichte kantine diensten voor alle leden tijdens toernooien e.d. De verplichte voorjaarswerkzaamheden door competitiespelers zijn inmiddels ver-vallen.

In afwachting van de indelingen van de voorjaarscompetitie zullen er teams worden aangewezen welke op die datum de barbezetting dienen in te vullen. Dit zullen geen teams zijn die op dat mo-ment zelf moeten tennissen.

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN

Door de verlate competitie-speeldata is het mogelijk dat wij de clubkampioenschappen dubbels en mix kunnen organiseren van 19 t/m 25 april 2021. De opzet van het toernooi is gelijk aan twee jaar geleden, n.l. inschrijven als persoon waarbij wordt aangegeven in welke categorie je wenst mee te doen. Indeling volgt dan op basis van speelsterkte en voortschrijdend inzicht van de toernooicom-missie. Van toernooileider Dave Jacobs zullen wij hiervan bericht ontvangen. Bij deze dus alvast de vooraankondiging, doe zoveel mogelijk mee.

NIEUWE BORDSPONSORS

Door opzeggingen van enige bordsponsoren komen er plekjes vrij welke nog ingevuld kunnen wor-den door geïnteresseerden. Voor € 250 per jaar prijkt de naam van je onderneming op ons parkje.

 

 

Namens het bestuur

Dick van Nooij

Jaaragenda tennis 2021.pdf herziene-speeldata-voorjaarscompetitie-alle-2021.pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 75 621 5990

SV Fortuna Wormerveer

Esdoornlaan 75
1521EC Wormerveer