Clubkampioenschappen 2023

17 mei 2023

Beste tennisleden

Met ons bericht van eind maart j.l. hebben wij als bestuur het invitatietoernooi helaas wegens ge-ringe deelname moeten cancelen. Onze poging de ouderwetse sfeer weer een beetje gestalte te doen geven liep uit op een teleurstelling. Jammer doch……

Wij laten ons niet uit het veld slaan en gaan het opnieuw proberen met de clubkampioenschappen, want met de aankondiging van de jaaragenda stond eveneens het volgende gemeld over dit evene-ment:

“We hebben gemeend dit jaar de clubkampioenschappen te moeten houden na de voorjaarscom-petitie en daaraan gekoppeld de competitieafsluiting. We hopen dat ook hier de deelname en op-komst bij de afsluiting weer als vanouds zal zijn.”

Jullie waren dus al op de hoogte van deze activiteit, maar graag nemen wij de moeite jullie er even aan te herinneren dat dit toernooi plaats vindt van donderdag 8 juni t/m zondag 11 juni. Na afloop hiervan de competitieafsluiting en eventuele huldiging van de kampioenen, zowel van de clubkampi-oenschappen als wel de voorjaarscompetitie, uiteraard met BBQ.

De toernooicommissie heeft het toernooi inmiddels online gezet. Inschrijven kan op:

www.toernooi.nl

Let wel: er worden uitsluitend dubbel- en mixpartijen gespeeld. Inschrijven kan alleen individueel waarbij aangegeven kan worden of je bij voorkeur dubbel of mix speelt. Beide kan uiteraard ook. Een passende dubbel- en/of mixpartner zal worden toegewezen.

In de ruimte voor de toelichting kan je dan aangeven of je mee doet aan de afsluitende BBQ.

Laten we er met z’n allen een leuk toernooi van maken met een zo hoog mogelijke opkomst.

 

Namens het tennisbestuur

Dick van Nooij

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 75 621 5990

SV Fortuna Wormerveer

Esdoornlaan 75
1521EC Wormerveer

KVK-nummer

34276733