116e verjaardag Fortuna Wormerveer 19 november

14 november 2023

Onze club bestaat dit jaar in totaliteit al 116 jaar. Alle reden om dat te vieren. In juli 2003 is de naam Fortuna Wormerveer tot stand gekomen door de fusie van twee mooie clubs t.w. QSC en WFC. Dit betekent dat de naam Fortuna Wormerveer al 20 jaar bestaat.

Het is onze voorzitter Joost Cornelissen die vertelt dat het gebruikelijk was het om de verjaardag altijd rond de eerste thuiswedstrijd van ons eerste elftal in de maand november te vieren. "Corona heeft dit helaas de afgelopen jaren verhinderd en verstoord. Nu willen wij als bestuur de draad van het vieren weer oppakken. Daarom willen wij de Fortuna Wormerveer verjaardag op gepaste wijze vieren op zondag 19 november. Die middag speelt ons eerste team om 14.00 uur een thuiswedstrijd tegen SV Hoofddorp." Ook speelt het team van Saskia om 13:00 thuis.

De bestuurskamer zal die dag vanaf 16.00 uur het 'domein' zijn van de ereleden en leden van verdienste. Zij worden uitgenodigd voor een drankje, een hapje en een verjaardagtoast. De bestuurskamer zal die dag daarom vrij worden gehouden voor dit bijzondere samenzijn.

Vanzelfsprekend zijn alle overige belangstellenden van harte welkom op de viering in het J.W.F. Göbel paviljoen om deze verjaardag te vieren.
Laten we hopen dat we dat 'vieren'  kunnen doen met een zege! En natuurlijk hoort daar een prettig stukje muziek bij!

FW_Verjaardagsviering.png

zie ook: https://www.fortuna-wormerveer.nl/1/5430/zondag-vieren-we-fortunas-verjaardag/

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 75 621 5990

SV Fortuna Wormerveer

Esdoornlaan 75
1521EC Wormerveer

KVK-nummer

34276733